Έρευνα για τον επαγγελματικό κλάδο των Διευθυντών Ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η παρούσα έρευνα διενεργείται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και αφορά αποκλειστικά τα ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.

Παρακαλώ αγνοήστε το παρόν ερωτηματολόγιο εάν δεν εργάζεστε σε διευθυντική θέση σε ξενοδοχείο.

Πρόκειται για την πρώτη πανελλαδική έρευνα που εξετάζει τις συνθήκες εργασίας των διευθυντών ξενοδοχείων και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Έτσι θα καταγραφούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα χαρακτηριστικά του επαγγελματικού μας κλάδου, τα οποία θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε τις δράσεις τόσο της ΠΟΔΙΞ όσο και των κατά τόπους Συλλόγων Διευθυντών Ξενοδοχείων με σκοπό την αποτελεσματικότερη δυνατή υποστήριξη του επαγγέλματός μας.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι υπερπολύτιμη, καθώς θέλουμε να έχουμε έγκυρες απαντήσεις από όσο το δυνατόν περισσότερες και περισσότερους συναδέλφους. Για αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να αφιερώσετε μερικά λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ακόλουθου ερωτηματολογίου.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και σύμφωνη με τους κανόνες ερευνητικής δεοντολογίας. Τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια θα δει αποκλειστικά ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, Επίκουρος Καθηγητής Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ στο Πανεπιστήμιο Πατρών, και η ερευνητική του ομάδα, η οποία θα διενεργήσει τη στατιστική επεξεργασία των ερωτηματολογίων και θα παραδώσει στην ΠΟΔΙΞ την έκθεση συμπερασμάτων. Η ΠΟΔΙΞ θα φροντίσει για τη δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων της έρευνας στα μέσα ενημέρωσης, η δε αναλυτική έκθεση θα είναι στη διάθεση όσων συναδέλφων θέλουν να τους σταλεί. Για να λάβετε την έκθεση συμπερασμάτων της έρευνας με την ολοκλήρωσή της, παρακαλώ στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο  info@podix.gr.

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο το οποίο παρακαλούμε θερμά να συμπληρώσετε μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciqwp7oYYYqPL1wb9bhMG-LqDabF_JIgov9hCACiHy2bCb_A/viewform

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην έρευνα!

με εκτίμηση

Πελεκανάκης Γιώργος

Πρόεδρος ΠΟΔΙΞ